Acasă Carti Pentru Copii Literatura Romana

Snoave. Povesti morale. Povestiri istorice

Carte de ( autori )
Ediură
Cartex
Numărul standard internațional al cărții

ISBN 9789731046440

11.00 lei

 

Cuprins: Genetica textelor lui Ispirescu (prefata de Lucian Pricop) SNOAVE SAU POVESTI POPULARE (1879) Papara Lupul parcalab Boiangiul si snovosul Stiti voi ce zice in cartea aceasta? Ieftin si scump Saracilor mani multe! Muierea fatarnica Vorbele batranesti sunt pietre nestimate Vulpea firoscoasa Bucatele afumate Descoperirea hotiei cu paiele Pacaliciul pacalit Cum poate sa-si calce tiganul juramantul Muierea vindecata de boala iubitului POVESTI MORALE (1886) Ispravnicul pocait Copilul cel istet Ariciul si vulpea Tapul si sarpele Gazda norocului Cainele lenes Bogatia si veselia Judecata vulpei DIN PERIODICE Negutatorul si chirigiul Popa, calugarul si turcul Ban la ban trage Finul popii Mierloiul si scatiul Doi necunoscuti DIN PERIODICE SI POSTUME Istoria lui Stefan Voda cel Mare si cel Bun ALTE POVESTIRI DESPRE STEFAN CEL MARE Povestea lui Stefan-Voda si a credinciosului sau Nouras Povestea lui Tolpa Tiganul si Stefan-Voda cel Bun si Mare Doamna lui Neagoe-Voda Cetatea Poenari Dreptatea lui Vlad Tepes GLOSAR

Caracteristici

  • Autor (de)Petre Ispirescu
  • Publicată Editura Cartex
  • Anul apariției2016
  • Format200x130
  • GenuriCarti Pentru Copii, Literatura Romana
  • Număr pagini199
  • ISBNCAR978-973-104-644-0
  • Vârsta7-10 ani
  • EdițieNecartonata

Cartea Snoave. Povesti morale. Povestiri istorice scrisa de Petre Ispirescu, publicată de editura Cartex, se găseste pe raftul Literatura Romana din colecția Carti Pentru Copii a librăriei online.

Vrei sa cumperi cartea Snoave. Povesti morale. Povestiri istorice?

Mergi in magazin

Comandă Snoave. Povesti morale. Povestiri istorice la un preț excelent.

 

Acestă carte scrisa de Petre Ispirescu se găseste în magazinul online Libris.

 

Mergi in magazin

Magazine și librării online

Cumpară cărti în varianta tiparită cât și în format digital ePub sau PDF (Adobe DRM).

Intră cu încredere pe Elefant, Libris sau Cărturești și profită de reduceri de preț și livrare rapidă la toate cărțile. În curând va fi disponibilă secțiunea de download PDF si ePub în care vei putea descărca în format digital cațile pe care ți le dorești.