Comand la fel. Diete de vedete

Carte de ( autori )
Ediură
Baroque Books
Numărul standard internațional al cărții

ISBN 9786068564326

23.92 lei

 

Ce mi s-ar intampla daca as urma dietele celebritatilor adulate de milioane de oameni? As supravietui? Prietenii mi-ar mai ramane aproape chiar daca i-as invita frecvent la cina si le-as pune toate ororile in farfurie? As reusi astfel sa ajung la 90 60 90? Dar la personalitatea femeii perfecte, o combinatie intre Liz Taylor si Liz Taylor? Si as mai vrea sa dau un raspuns si la intrebarea care poate parea fie genial-retorica, fie un nonsens absolut: Esti cu adevarat ceea ce mananci? Gwyneth Paltrow Elizabeth Taylor Karl Lagerfeld Marilyn Monroe Cameron Diaz Madonna Greta Garbo Victoria Beckham Beyonce Jackie Kennedy Sophia Loren Pippa Middleton Carmelo Anthony Dolly Parton O privire inteligenta si amuzanta in culisele gastronomiei skinny & glamorous, de la goji berry si oul de prepelita, preferatele lui Gwyneth, pana la regimul cu cartofi copti si icre negre tinut de Jackie Kennedy, Rebecca Harrington ne propune un survol nebun si amuzant printr-o lume absurda pana la extrem

Caracteristici

  • Autor (de)Rebecca Harrington
  • Publicată Editura Baroque Books
  • Anul apariției2016
  • Format135x210
  • GenuriSanatate, Diete
  • Număr pagini160
  • ISBNBAR978-606-8564-32-6
  • EdițieBrosata

Cartea Comand la fel. Diete de vedete scrisa de Rebecca Harrington, publicată de editura Baroque Books , se găseste pe raftul Diete din colecția Sanatate a librăriei online.

Vrei sa cumperi cartea Comand la fel. Diete de vedete?

Mergi in magazin

Comandă Comand la fel. Diete de vedete la un preț excelent.

 

Acestă carte scrisa de Rebecca Harrington se găseste în magazinul online Libris.

 

Mergi in magazin

Magazine și librării online

Cumpară cărti în varianta tiparită cât și în format digital ePub sau PDF (Adobe DRM).

Intră cu încredere pe Elefant, Libris sau Cărturești și profită de reduceri de preț și livrare rapidă la toate cărțile. În curând va fi disponibilă secțiunea de download PDF si ePub în care vei putea descărca în format digital cațile pe care ți le dorești.